Een toernooi tot slot…

Zaterdag 27 mei was ons slottoernooi in sportzaal “ De Veste”.

Het verschil met een gewone speeldag is eigenlijk niet zo groot, want het is altijd wel gezellig, alleen het programma is anders. En daar was Ed weer druk mee geweest. Hij kent de speelsterkte van de leden en mede daardoor waren en weer leuke partijen te zien. Jammer dat jij zelf niet mee kon doen, maar nu was hij ambulant voor de organisatie die dag. Alles was weer perfect voorbereid in Excel en dat maakt het bij de einduitslag weer gemakkelijk en kon die snel worden uitgeprint en bekend gemaakt. Voor de laatste wedstrijden werd er geloot en mocht iedereen nog een keer de baan op. Ed weer bedankt voor al het werk, klasse!!

Een prettige verassing was het dat Marjolijn als “mystery guest” gemaskerd binnen kwam. Na een lange blessuretijd heeft zij vandaag nog even mee gespeeld en het ging goed! Marjolijn heeft gemaskerd de prijsjes uitgereikt.

De eerste prijs voor de dames ging naar Josė, die daarmee tevens de overall prijs in de wacht sleepte. De tweede ging naar Annette, terwijl Tiny de derde prijs in ontvangst mocht nemen.
Eerste bij de heren was Andrė zelf en Simon en Dogan resp. tweede en derde.

Na dit slottoernooi is er nog maar een speeldag op woensdag 31 mei, met als afsluiting van het seizoen, om 21.30 uur de algemene ledenvergadering.
Hiervoor is iedereen uitgenodigd en ook als je niet kunt spelen om wat voor reden ook, rekenen we wel op je om op die tijd even te komen. Ons bestuur wil graag wat erkenning of evt. commentaar voor wat zij hebben gedaan en vooral om samen in overleg te kunnen met de leden over wat de toekomst ons gaat brengen.

Onze laatste activiteit betreft een barbecue op 18 juni. Hiervoor krijg je nog een uitnodiging met bijzonderheden en tijden.

Voor hen die ook hiervoor verhinderd zijn, bij dezen een fijne vakantie gewenst en veel mooi weer, etc.

Groetjes ook namens het bestuur, Piet.