Slottoernooi 2018

ZATERDAG 26 MEI 2018

Deze datum stond bij ons gepland als de dag van het jaarlijkse SLOTTOERNOOI in sportzaal De Veste. Toch altijd iets extra voor ons als recreatie badmintonners, zo’n wedstrijddag.

Voor sommigen geeft dat een gevoel van, “jammer het seizoen is voorbij” en hoe kom ik die tijd weer door tot september. Voor anderen geldt “weer even iets anders op de zaterdag en woensdag en hoera op vakantie” Maar voor ons allen was het weer een gezellig samenzijn en tegen iedereen ’n potje slaan in een goede sfeer, want dat was het weer j.l. zaterdag.

Wie er uiteindelijk met de prijs van doorging, maakt niet veel uit, maar er werd wel geknokt.

Ed, onze wedstrijdsecretaris, had weer mooie partijen samengesteld en op speelsterkte het programma ingedeeld, zodat er geen sprake was van grote verschillen in de uitslagen en het spannend was op de banen.

Ja en dan is er ook nog de activiteiten commissie, of moet ik toch maar zeggen, “feestcommissie” die hadden weer lekkere hapjes en de nodige drank verzorgd. Mede daardoor was het ook tijdens de algemene ledenvergadering erg gezellig na afloop van dit toernooi. Prettige bijkomstigheid is dat er geen “harde noten” behoefde te worden gekraakt, want ons clubje mag best gezond worden genoemd en dat vonden de leden ook allemaal. Dus het werd een formaliteit. Omdat iedereen het goed had gedaan, mochten zij allemaal blijven en gaan we, na een afsluitingsfeestje op 16 juni of anders, na voor ieder hopelijk een goede vakantie, gewoon door in september met een nieuw seizoen. Bij deze iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage en tot 16 juni in Haarlem. Voor hen die niet meegaan wens ik nu al heel goede vakantie mede namens het bestuur, Piet.