Ledenwerving

Aanmelden als nieuw lid

Het gehele jaar door kunt u zich aanmelden. Download hier het inschrijfformulier Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met onze penningmeester: Willem Rutte (023) 529 62 62. Of stuur een e-mail naar: penningmeester@bc-bornholm.nl

Voor de beginnende en gevorderde badmintonner organiseren wij elk jaar training. De training wordt gegeven op woensdagavond en/of zaterdagochtend.
Heeft u nog nooit eerder badminton gespeeld, dan wordt u opgevangen in speciale beginnersgroepen waar u begint met o.a. “hoe hou ik mijn racket vast”. Na de eerste cursus kunt u doorstromen naar de gevorderden training. Hier komt niet alleen de techniek ter sprake, maar ook de tactiek, verschillen tussen het zgn. ‘enkelspel’, ‘dubbelspel’ en ‘gemengd dubbelspel’.

CLUBBLAD
Ons clubblad BC Bornholm-nieuws informeert leden, oud leden en donateurs, betreffende trainingen, activiteiten, bestuur en commissiemededelingen voor en door de vereniging.

ACTIVITEITEN
Door de activiteiten commissie worden diverse activiteiten georganiseerd zoals toernooien, en een feestavond.

CONTRIBUTIE
Per seizoen kost het lidmaatschap 135,- per seizoen kun je dan 78 ochtenden/avonden badmintonnen.
INGBank: BC Bornholm – IBAN: NL68INGB00005003705.