Kersttoernooi 2016 verslag

Zaterdag 17 december is het jaarlijkse kerst toernooi gespeeld. En ondanks de wat magere opkomst, mogen we het weer geslaagd noemen.
Van de inschrijvingen kregen we nog eens twee afmeldingen wegens blessures, van Jan en Wim. Dit betekende wel wat puzzelen en schuiven in het programma. Ed had het prima voorbereid en op stick gezet en door broer Theo, met hulp van Piet, is het toch nog goed gekomen. Dat geschuif had wel tot gevolg, dat enige mensen extra partijen moesten spelen en weinig tijd kregen om te rusten.

Zoals was afgesproken hadden alle deelnemers iets bijgedragen in de vorm van hapjes of drankjes. Ook waren er verscheidene tafels aangedragen waarop, feestelijk gedekt door de dames, alles werd uitgestald. Tussen de partijen door kon je dan een bezoekje brengen aan de, ook weer feestelijk verlichtte kleedkamer, om een keuze te maken uit de verschillende salades, toastjes, stokbrood of kerststol, met of zonder drankje.

Onze voorzitter had ons zeer gewaardeerde erelid, Cees de Krijger uitgenodigd. Cees is, om gezondheidsreden, genoodzaakt om te stoppen met badmintonnen. Hij werd, na afloop, letterlijk door Andr├ę in de bloemen gezet en kreeg een ingelijste oorkonde met dat erelidmaatschap. Hij werd bedankt voor zijn enorme inzet, gedurende die 29 jaar en zijn werk in verschillende commissies. Wij missen hem nu al, dit kersttoernooi. Wij wensen Cees beterschap en veel plezier met het biljarten.

Piet mocht de prijzen uitreiken, welke verzorgd waren door de activiteiten commissie. Zo ook de gehele aankleding, inclusief verlichting, etc. Naast de dames van deze commissie, wil ik iedereen bedanken voor haar of zijn bijdrage aan het welslagen van dit kerst toernooi 2016. Ik doe daar de allerbeste wensen bij voor de aankomende feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2017. Tot gauw, Piet.

Geef een reactie