Erg jammer!

Erg Jammer… Dat het badmintonseizoen voorbij is.

Dat de geplande boottocht met de borrelboot niet door kon gaan.

Maar wat ons restte zaterdag de 16e juni was de barbeque in de tuin van Desiree en Jaap. Om de thuisblijvers een idee te geven; die tuin is niet erg groot, maar wel uitermate geschikt voor een feestje. Er is een goede bescherming tegen zon, regen en wind. Ook de enorme buitenkeuken staat onder een gezellig afgedekte ruimte waar je ook nog lekker kunt zitten. Daarnaast hadden zij gezorgd voor een partytent. Dat Desiree deel uitmaakt van de feest- commissie is niet zo toevallig, zij houdt van gezelligheid, waarmee ik Marja niet te kort wil doen, want die twee hebben zich meer dan waar gemaakt We hebben. Suzanne wel gemist die avond, zij heeft in de voorbereiding veel werk verricht.

De teleurstelling van de gemiste boottocht was snel vergeten, vooral toen er twee personen binnen kwamen met de nodige apparatuur bij zich. Dat bleken; Peter en Liam te zijn. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit country muziek, met een enkele smartlap tussendoor en zeer goed begeleid op hun gitaren en alles meerstemmig gezongen. Erg goed voor straatzangers, zoals zij begonnen zijn meer dan dertig jaar geleden. (Al net zo oud als ons clubje, maar zeker zo gezellig.) Dat onze Jaap daar bij ging zitten met zijn basgitaar, gaf een extra dimensie aan het geheel. De sfeer was dus erg goed en er werd druk gekletst over andere zaken als badminton. Maar,,,, “als de katjes muizen, mauwen zij niet”. Want inmiddels was de barbecue opgewarmd en werd de lucht bezwangerd door heerlijke luchtjes en een klein beetje rook. De verschillende salades, stokbrood, etc. werden opgediend en smaakten verrukkelijk.

Toen het zonnetje niet teveel warmte meer afgaf, ging men wat dichter bij elkaar zitten onder het afdak, evt. onder de warmtelamp. Ook de buren van Desiree en Jaap weten nu dat ons clubje de gezelligste van Hoofddorp is. Na afloop wenste men elkaar fijne vakantie onder dankzeggen voor deze heerlijke avond. En natuurlijk sluit ik mij daar bij aan en wens langs deze weg alle leden heel veel mooi weer en fijne vakantie toe, mede namens het bestuur en tot september en het nieuwe badmintonseizoen.

Piet.